fredag den 26. november 2010

Min fødselsdag ...

I dag og i nat, som det for resten stadig er for at være helt præcis (02:56), holdte jeg fødselsdag for mine tre tætteste og dejligste veninder. Jeg blev 15 år d. 13. nov., og det var det, som vi fejrede i dag – og så selvfølgelig en undskyldning for at gå lidt tidligere fra skole og have det sjovt, mens lærerne og lektierne kunne rende os et vist sted.
Vi startede med at bowle i DGI byen, hvor jeg vandt første sæt, og i andet sæt slet ikke ramte nogle af de pokkers, åndssvage kegler. Derimod vandt min veninde, Priyanka, andet sæt. TILLYKKE til hende … Hvis det faktisk skal nævnes, så drak vi os også fulde i sodavand og fanta, der resulterede i, at vi måtte tage bussen hjem.
Efter den lange, hårde og kvalmende bustur, stod vi af på trianglen, hvor Alma og Marie Louise gik hjem til Marie Louise for at hente nattøj, som de faktisk glemte og én sovepose, fordi alma havde glemt sin, og Marie Louise havde glemt, at hun kun havde én. Kloge piger. Men misforstå dem nu ikke … inderst inde – dybt, langt inde – er der intelligens. Tror jeg … Det samme gælder Priyanka, der også havde glemt nattøj og sengetøj. KLOGE, dejlige piger.
Imens Alma og Marie Louise var ovre for at glemme og hente ting, stod jeg og Priyanka i blogbuster, hvor vi brugte hundrede år på at finde filmene Forbandelsen 1, The Wolfman og The Wild Child. Da vi endelig fandt dem, havde vi haft fat i personalet to gange, og gennemgået hele forretningen – også børneafdeling, og de steder, hvor man faktisk skulle købe filmene. For tænk nu, hvis nogen havde stillet dem et forkert sted? Tænk nu?
Herefter tog vi bussen hjem til mig, efter at vi havde prøvet med utallige forsøg på at leje film uden et blogbuster kort. Da vi ankom til mit hjemsted – min station, gik vi over i grønthandleren på hjørnet og købte 2 x chips, 2 x blandet slik, cola, popcorn, chokolade og M&M’s. Mums, siger jeg bare. Allerede der, havde vi brugt lidt for mange penge, men altså – det er sgu ikke hver dag i niende klasse, hvor vi går tidligere fra skole og spiser og drikker os mæt og fuld i alting; er det vel?
Herefter gik vi hjem og dansede for fuld skrue, mens vi skreg og lo, som tosser, som hele nabolaget nok ville have kaldt os. Vi optog videoer, delte åndssvage, sjove hemmeligheder om barndommens fortider og greb os om maverne af glubsk sult efter mad.
Herefter huggede vi flere penge fra mine forældre og gik ned på et pizzeria og købte burgers og pomfritter. Da vi havde spist der, gik vi hjem igen, hvilket resulterede i, at en af mine veninder smurte læbepomade på læberne på en meget ironisk, sexet måde, mens hun kiggede en fyr i øjnene, der stadig sad derinde med et stort påklistret smil. Vi løb grinende vores vej, kastede med sne, fik kasseret nogle våde vaskere og endte stivfrosne, røde og leende hjemme hos mig igen.
Kort efter hentede vi madrasser hos nogle venner i nabolaget, gik hjem, satte os foran fladskærmen og tændte for gyseren. Øredøvende skrig, og sange for at holde gyseren ude, fyldte huset så intenst, at vi muligvis kunne have skabt elektricitet. Mennesker er jo rent faktisk strømledende …
Derefter satte vi to andre film på, hvor den ene hakkede så meget, at vi opgav at se den, og til sidst men ikke mindst, redte vi senge op inde på mit værelse og lagde os til at snakke. Citater som:
Vi er ikke sådan nogle pornostjerner, okay?..HOV jeg vil hedde miss kinky82, woow lækkert!” – Alma

Må jeg lugte til din armhule, alma? det er yderst tilfredsstillende." – Marie Louise


”ARGH. tænd for lyset Miranda! Coyotito er udenfor.” – Priyanka


blev udleveret, så vi grinte og grinte, til øjnene nærmest løb i vand. Og ja, nu sidder jeg her med computeren på skødet og kigger ned på mine tre søde, englebasser, der trygt ligger og sover med åben mund og polypper. Snorken og åndedræt fylder rummet, og snart vil mit føjes til alle lydene.


Godnat, alle sammen. Jeg håber, at I har fundet mit indlæg sjovt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar